Opsætning af filt udføres professionelt​

​Kunne du tænke dig at få stilrene og moderne vægge, og har du i den forbindelse brug for professionel hjælp til fuldspartling og opsætning af filt? Så står vi hos Hou Malerforretning klar til at varetage din opgave. Vi har stor erfaring indenfor alle former for indvendigt såvel som udvendigt malerarbejde, og det indebærer naturligvis også opgaver såsom opsætning af filt.

Vi holder selv til i Hals, hvorfra vi blandt andet kører ud til kunder i Aalborg og omegn, Støvring, Brønderslev og andre omkringliggende områder. Vores kundekreds dækker både over privatpersoner og forskellige former for erhvervskunder.

Hos os er du sikret opsætning af filt i højeste kvalitet

For os handler godt og veludført malerarbejde både om teknik, kvalitet og æstetik, og det er alt sammen noget, som vi går meget op i, uanset hvilken opgave vi udfører for vores kunder, og hvor omfattende en opgave der er tale om.

Det er vigtigt for os at sikre, at vores kunder bliver tilfredse med det udførte arbejde, og det gør vi blandt andet ved altid at sørge for et smukt og veludført resultat. Det er især vigtigt at være omhyggelig i forbindelse med opsætning af filt, så der ikke er nogen synlige baner, og så der ikke opstår bobler under filten. 

Kontakt os og hør mere eller indhent et uforpligtende tilbud

Kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejdsområder, har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på professionel opsætning af filt, maling af facade eller andet malerarbejde? Så er du altid mere end velkommen til at tage kontakt til os. 

Du kan også ringe på ​22 41 69 16​ eller skrive til hou.malerforretning@gmail.com. Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt Hou Malerforretning

​Fiskerstien 4

9370 Hals

Telefon: 22 41 69 16
E-mail: hou.malerforretning@gmail.com
CVR: 30302095

Malermesteren anbefaler​

Godt malerarbejde handler om kvalitet, teknik og æstetik. Lad malermesteren føre penslen, så du sikrer dig korrekt udført malerarbejde.

Benyt malermesterens faglige kompetencer, og få en professionel vejledning om udvalget af produkter og farver.